punt |pənt|
substantiv

1. Bro
(rätormanska)

ursprung, Rätoromanska ett språk huvudsakligen talat i den Schweiziska kantonen Graubünden. Språket härstammar från det vulgar latin som talades i provinsen Raetien (som i delar överlappar dagens Graubünden). Språket är ett av de fyra officiella språken i Schweiz.


Punt har sedan starten inrymt ett antal olika verksamheter för medlemmar i familjen Hjalmar. Bolaget drivs idag av Lukas Hjalmar. Punt använder idag sex konsulter i egna firmor som täcker in de kunskapsbehov våra tjänster medför. 2007 inlemmades konsultverksamheten från Planet X Systems AB i Punt. De andra delarna av Planet X verksamhet flyttades till Wehay AB (webbutveckling) och Säljavdelningen Rachel Wilson AB (utbildning).

Punt firade under 2011 sitt 20års jubileum som aktiebolag.

Nedan följer en liten beskrivning av hur vi tänker kring det vi gör.

Vi säljer ingen hårdvara då vi vill kunna rekommendera de produkter vi tycker är de bästa utan att någonsin behöva fundera över vad vi har liggande på hyllan. Punt finns inte på facebook, vi twittrar inte och vi bloggar inte heller. Anledningarna är många men i stora drag handlar det om vem som äger ens information, vilken information man delar med sig av och på vilket vis denna information blir sökbar och sparas. Vi är helt övertygade om att den största skillnaden mellan en riktig bra konsult och en duglig dito är att den förre är lätt att få tag på i synnerhet när något inte är som det ska vara.

Underligast av allt är kanske att vi är mycket förtjusta i flodhästar…Punt Invest Aktiebolag
Org.nummer: 556432-2369

Valhallavägen 149
115 31 Stockholm

hippoomoss