Punt tillhandahåller IT-tjänster till små och stora företag, allt från att vara en extern IT-avdelning med aktivt produktionsstöd till rena utredningstjänster och utbildningar. Vi har lång erfarenhet av att balansera tekniska och kommersiella behov för att nå lösningar som stödjer hela verksamheten och som inte bara blir teknik för sin egen skull.

Vi utför upggraderingsprojekt från Quark och äldre versioner av Adobe Creative Suite upp till moderna versioner av desamma liksom kors och tvärs mellan dessa produkter. Vi utför uppgraderingar av hela miljöer och har lång erfarenhet av att kontrollera och säkerställa funktionaliteten i all den kringutrustning som hör till en grafisk produktionsmiljö. Våra konsulter kan anpassa och uppdatera befintliga mallar i samband med sådana projekt eller skapa nya där det behövs.

Längst upp på sidan under menyn
Tjänster finns ytterligare information om några av våra verksamhetsområden men tveka inte att kontakta oss kring närliggande tjänster, som alla goda konsulter är det vårt högsta nöje att försöka finna sätt att leverera det våra kunder vill ha på det sätt som passar dem bäst.

lovram2011